11 Haziran 2012 Pazartesi

Akşam Turu 01.06.2012

Tarih:01.06.2012
Saat:20:30
Mesafe:12 km
Güzergah:Truva Atı Önü, Demircioğlu Caddesi, Atatürk Caddesi,Bölge Trafik, Kepez Kordon- Kepez Sahil Çay Bahçesi
*Bu kayıt ilk önce http://18martbisiklet.blogspot.com/2012/06/aksam-turu-01062012.html adresinde yayınlanmış ve oradan bu bloga alınmıştır.

Bike route 1616879 - powered by Bikemap 
Akşam Turumuzu gerçekleştirmek üzere her zamanki gibi Truva Atının önüdne saat 20:30'da buluşuyoruz.. ancak fotoğraf çekimi için kullandığımız mekan her zamankinden biraz farklı. Atın yanında bulunan Truva Antik Kenti maketinin önündde grup fotoğrafı çektiriyoruz..


Murat başkan herkesi şok eden bir konuşma yaptı.. 2006 yılından bu yana devam ettirdiği grup başkanlığından kendi isteğiyle ayrıldığını ve bundan sonraki süreçte gruba dışarıdan destek vereceğini ifade etti ve nedeninin sorulmamasını istedi.. halen neden böyle bir karar aldığıı bilmiyoruz...
 ve şokk şokk şokk. hekes şok halinde...
 canımız sıkılsa da tura başlamak gerekiyor.. can sıkıntısını dağıtmak için iyi bir araçtır pedal çevirmek...
Her zamanki gibi Truva Atının önünden başlayıp Demircioğlu Caddesi üzerinden Atatürk Caddesine çıkıyoruz. Atatürk Caddesi boyunca ilerleyip Bölge Trafik ve Kipa'nın önüne ulaşıyoruz. Bu sefer bir farklılık yaparak Kolin Otelin yanında bulunan  Çanakkale ve Kepez arasındaki sınırı oluşturan derenin yanından Kolin Otelin önüne çıkarak Kepez Kordona ulaşıyoruz.



 Serkan her zamanki gibi motorize destek ekimizi oluşturuyor tek başına..


Meriç ve Umut turumuzun iki küçüğüydü. Meriç her zmanki gibi babasının arkasında oturarak Umut ise 20'lik bisikletiyle katıldı turumuza.


Gerek Murat Başkan'ın gerekse Soner ve ailesinin erken dönecek olmaları ve Murat Başkan'ın açıklamalarının yaşattığı şok nedeniyle daha fazla ileriye gitmek gelmiyor içimizden ve Kepez Sahil Çay Bahçesinde çay içerek Çanakkale'ye dönmeye karar veriyoruz..















bugünkü Akşam Turumuzda Truva Atını önünde son buluyor.. Murat Başkan'ın açıklamalrıyla ilginç bir hal alan tur, şimdiden unutulmazlar arasında kendine yer buldu bile.. Açıklamaların şokunu atlattıktan sonra söz konusu kararını yeniden gözden geçirmesini istiyoruz Murat Başkan'dan..

Videolar;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder