7 Ekim 2012 Pazar

Akşam Turu 05.10.2012

Tarih: 05.10.2012
Yaklaşık Mesafe: 32 km
Güzergah: Truva Atı Önü-Demircioğlu Caddesi - İnönü Caddesi - Deniz Sokak - Aziziye Caddesi - Atatürk Caddesi - Kepez - Eski İzmir Yolu - Dardanos - Güzelyalı - Çanakkale - İzmir Çevre Yolu - Atatürk Caddesi- Aziziye Caddesi - Deniz Sokak - İnönü Caddesi - Demircioğlu Caddesi - Kordon - Golf Çay Bahçesi

Bike route 1866329 - powered by Bikemap 
Akşam Turumuzu gerçekleştirmek üzereTruva Atının önnde buluşuyoruz. her akşam olduğu gibi katılımcı sayısı tam da 19:30'da artış gösteriyor ve bu saaati geçiren katılımcı olmuyor.. kısacası ne erken ne de geç geliyoruz buluşma yerine. tam saatinde truva atını önünde oluyoruz her seferinde.. grubu tamamlayınca hareket ediyoruz Güzelyalı'ya doğru.  Demircioğlu Caddesinden İnönü Caddesine ulaşıp İnönü Köprüsünün üzerinden Barbaros Mahallesine geçiyoruz. Yol yapğım çalışmaları tamamlanan Deniz Sokak'tan Aziziye Caddesine oradan da Atatürk Caddesine çıkıyoruz. Bölge Trafik kavşağından Kepez içerisine doğru ilerliyoruz. Kepez Meydanında geriede kalanlarımızı kısa süre bekleyip Eski İzmir yolu üzerindne önce Dardanos'a sonra da Güzelyalı'ya ulaşıyoruz...Güzelyalı'da her zamankinden farklı olarak Çilek Cafe'de mola veriyoruz bu sefer.





Çanakkale Sokakları bisikletle daha bir güzell..








 Tandem Kepez'e girerken...
 Dardanos'un üst tarafında kısa bir mola verip geride kalan arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Güzelyalı'ya ulaştıktan sonra her zamanki çay bahöesndne farklı olarak Çilek Cafe'de mola veriyoruz.. kış aylarında burası daha kullanışlı olacak gibi gözüküyor.. Çayları da fena değil. bahçedeki oyuncaklar da Çocukların (!) ilgisini çekti.. Murat sen kasklarla eşeğin kulağını saklasan da biz hiçbir masraftan kaçınmadık ve kulakları ekledik. umarız beğenmişsindir:)
 




Nasreddin Hocanın 2012 versiyonu Seyfi..
Bir dahaki turda çayları ısmarloamak isteyen arkadaşlarımız parmak kaldırsın Lütfen!... Tamam Murat Başkan Teşekkür ederiz çok incesin..



 Güzelyalı'da dinlenip çayşarımızı içtikten sonra dönüşe geçiyoruz...




Sahil yolundan Kepez'e ilerlerken ışıklar ve ayın oluşturduğu güzel bir gece manzarası karşılıyor bizi..
Ayı arkamıza aldık fotoğraf çekimi için.. Kepez sahilde ay altı muhabbeti fonda Ankara Havaları..
Durmuşken topluca grup fotoğrafı çekilmek lazım.


Kepez'deki fotoğraf çekiminden sonra Çanakkale'ye doğru yenidne yola çıkıyoruz. Müze kavşağından  Aziziye Caddesine doğru yön değiştirip geldiğimi yoldan geri dönüyoruz geçen hafta da yaptığımız gibi Turva Atı'nın önünden başlattığımız turumuzu Golf Çay Bahçesinde tamamlıyoruz. kazasız ve problemsiz bir şekilde tamamladık turumuzu. bir sonraki hafta yeniden birlikte olmayı umuyoruz.

Videolar;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder