7 Ekim 2012 Pazar

Akşam Turu 28.09.2012

Tarih: 28.09.2012
Yaklaşık Mesafe: 30 km
Güzergah: Truva Atı Önü-Demircioğlu Caddesi-İnönü Caddesi-Plaj Caddesi-Aziziye Caddesi-Atatürk Caddesi- Kepez- Eski İzmir Yolu-Dardanos- Güzelyalı- Çanakkale-İzmir Çevre Yolu-Atatürk CAddesi-Demircioğlu Caddesi-Kordon-Golf Çay Bahçesi
*Bu kayıt ilk önce http://18martbisiklet.blogspot.com adresinde yayınlanmış ve bu bloga oradan aktarılmıştır.

Bike route 1856292 - powered by Bikemap 
Akşam turumuzu gerçekleştirmek içn 28.09.2012 Cuma Akşamı saat 19:00 civarında Truva Atı önünde toplanmaya başlıyoruz. Saatler 19:30'a doğru ilerledikçe katılımcı sayımız artmaya devam ediyor. Bir önceki haftada katılımın 10-15 arası olmasından dolayı yaşadığımız hayal kırıklığını bu turumuzda gideriyoruz. 21 bisiklet ve 22 bisikletçi ile turumuzu gerçekleştiriyoruz. Saatlerimiz 19:30'u gösterdiğinde turumuza başlıyoruz.







Truva Atı'nın önünden hareket ettikten sonra İskele Meydanına, oradan Demircioğlu Caddesini takip ederek İnönü caddesine ulaşıyoruz. Yeni hizmete giren ve ilk defa geçen hafta kullandığımız İnönü kaprüsünden geçtikten sonra plaj caddesini takip ediyoruz. Dardanelspor tesislerinin yanından devam edip Aziziye Caddesine ulaşan Deniz Sokakta yol yapım çalışması olduğu için geri dönüp Kalafat Mehmet Çavuş Sokaktan Aziziye Caddesine ulaşıyoruz.Aziziye Caddesini takip edip Atatürk Caddesine oradan da Kepeze doğru ilerliyoruz..






Geride kalanlarımızı önde giden grup bekliyor ve grubun dağılmamasını sağlıyoruz. Beklemeleri genelde rampaların sonunda gerçekleştiriyoruz. Bu durum aynı zmaanda önden gelen arkadaşların da dinlenme fırsatı bulmalarını sağlıyor. Fotoğraflardaki molamız Dardanostaki Helikopter Pistinin ve Orman İşletmesinin önünden..

Geride kalanlarımızın gelmesini bekleyip onların da soluklanmasına fırsat tanıdıktan sonra Güzelyalı'ya doğru ilerliyoruz ve asıl molamızı Güzelyalı Çay Bahçesinde veriyoruz. Her zaman olduğu gibi.







Arkadaşımız Pınar'ın bisikletinin arka tekerleğine müdahaleyi Murat gerçekleştiriyor. meslek hastalığı işte. İnik lastik görünce dayanamıyor adam..:)




Patlayan lastiğin tamiri ve yamanmasının ardından grupça yeniden düşüyoruz yola..Çanakkale-İzmir  çevre yolu üzerinen gereçkleştiriyoruz dönüşümüzü. herhanig bir problem yaşamadan ulaşıyoruz Çanakkale'ye. Kordondaki bisiklet yolunu takip ederek Atın önünden Golf Çay Bahçesine ulaşıyor ve bu akşamki turumuzu tamamlıyoruz. Pazar günü gereçekleştireceğimiz Lapseki-Gelibolu turunda ve başka akşam turlarında buluşmak dileğiye....




Videolar;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder