20 Eylül 2012 Perşembe

Akşam Turu 13.09.2012

Tarih: 13.09.2012
Yaklaşık Mesafe: 31 km
Güzergah: Truva Atı Önü-Demircioğlu Caddesi-İnönü Caddesi-Kepez Sahil-Kepez Limanı-Dardanos-Dardanos-Güzelyalı-Çanakkale-İzmir-Çanakkale Çevre Yolu-Atatürk Caddesi-Cumhuriyet Meydanı
*Bu kayıt ilk önce http://18martbisiklet.blogspot.com/2012/09/aksam-turu-13092012.html adresinde yayınlanmış olup bloga buradan aktarılmıştır.

Bike route 1835489 - powered by Bikemap 





Akşam Turunda bir Tandem... Akşam Turlarımıza tandemli katılımı Murat Başkan ve eşi Ülkü gerçekleştiriyor.
Turumuzun en küçük katılanı kafasındaki kaskıyla küçük Mete..

Tam tura başlayacakken Cem'in arka lastiğinin hava kaçoırmaya başladığını fark ediyoruz. Murat Başkan her zamanki gibi iş başında. Teknik desteğimiz Varol Bisiklet'ten..
Mete, babası Ahmet TOKGÖZ'ün kucağında... uykusu mu gelkmiş ne??
Ve turumuza başlıyoruz. Demircioğlu Caddesinden ilerleyip Atatürk Caddesine çıkıyor, bu cadde boyunca Barbaros Mahallesini geçip Kipa'ya ulaşıyoruz. Güzel Sanatlar Lisesinin yanından Kepez kordona iniyoruz. kordon boyuunca ilerleyip Kepez Limanına oradan da eski yoldan Dardanos'a doğru ilerliyoruz.




Turun ve grubun en küçük pedal çevireni Umut ÜÇÜNCÜ
Tandem yolda Seyfi takipte..





bisiklet kullanırken benim de bir (hatta iki) fotoğrafım oldu sonunda diyordum ki... Seyfi fotoğrafta ben varım da bisiklet yok ama...:)) bir dahaki haftaya artık..

Dardanos'a vardığımızda her zamanki noktamızda kısa bir mola veriyoruz. turumuzun dişileri..

Tura katılan büyük grubumuz..

kısa bir molanın ardından yeni,den yollara düşme vaktidir..


Seyfi ben seni altındaki bisikletle fotoğrafladım ama.. alacağım olsun bir dahaki sefere..:)

Dardanos'ta verdiğimiz kısa molanın ardından Güzelyalı'ya ilerliyor ve asıl moıla yerimize ulaşıyoruz. bir yaz boyunca neredeyse tüm turlarımızda ziyaret ettiğimiz çay bahçesinin eski kalabalıklığının kalmadığını görmek sonbaharın yaklaştığını hissettiriyor..







Güzelyalı'daki molamızın ardından yeniden yollara düşüyoruz. hedef çevre yolu üzerinden Çanakkale...
herhanig bir şekilde problem yaşamadan Çanakkale'ye ulaşıyoruz. Grupta alınan karar gereği bundan sonraki akşam turlarımızı yeniden CUMA günleri gerçekleştireceği. günlerin kısalması nedeniyle de buluşma saatimizi 19:00-19:30 arası olarak yeniden belirledik. buluşma yerimizded herhanig bir değişiklik yok. her zamanki gibi Truva Atının Önü.

Videolar;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder