21 Mayıs 2012 Pazartesi

Akşam Turu 11.05.2012

Tarih: 11.05.2012
Saat: 20:30
Yaklaşık Mesafe: 25 km
Güzergah: Çanakkale Kordon, Demircioğlu Caddesi, Atatürk Caddesi, Kepez Sahil, Kepez Limanı, Dardanos

Bike route 1568953 - powered by Bikemap 
Bu haftaki akşam turumuzu gerçekleştirmek için her zamanki gibi Truva Atı'nın Önünde saat 20:30'da buluşuyoruz.. her geçen gün daha da artıyor katılımcı sayımız, yeni yüzler yeni bisikletçileri aramazıda görmek güzel, umarız sürekli olur katılımları
20:30'da başlıyoruz turumuza.. bu akşam da diğer akşamlarda olduğu gibi Kepez, Dardanos hattına pedal çevireceğiz. ÇOMÜ'nün Bahar Şenlikleri nedeniyle emniyet birimlerinin buralarda görev alması, ayrıca sakatlar haftası kutlamaları vb. sosyal etkinilikler nedeniyle tur sırasında bizlere eşlik edecek ekip bulmakta zorlanıyoruz. biraz da bu nedenden dolayı yine aynı güzergaha gitmeye karar veriyoruz.. Akşam Turu için çok fazla imkan yok Çanakkale'de bu da ayrı bir nokta... ama biz yine de birlikte pedal çevirmenin verdiği mutlulukla düşüyoruz yola..
 Büyük başkan bizi Dardanos'a götür...:))
 Eşler arası dayanışma
 Kepez'in içinden geçerken grubun içine elektrikli bisikletiyle ve normal bisikletiyle katılan gençler de oldu, Limana kadar eşlik ettiler bize..
boş yolda pedallarken muhabbet etmenin tadı da bir başka..
Dardanos'a ulaşıyoruz sonunda.. her zamanki yerimizde ancak her zamankinden farklı bir manzara ve düzenle poz veriyoruz bu defa.
Fotoğraf çekiminden sonra biraz daha dinlenip geri dönüş yoluna çıkıyoruz.. Hedef Kepez'deki Sahil Çay Bahçesi...
Kepez Çay Bahçesindeyiz.. Çaylar Murat Başkandan... bir turumuzda daha Varol Bisiklet'in sponsorluğundan faydalanıyoruz..teşekkürler Başkan..
Çay bahçesinde çaylarımızı içip dinlendikten sonra emniyet birimlerini bilgilendiriyoruz ve bir trafik ekibi Truva Atına kadar bize öncülük yapıyor.. her zamanki gibi başladığımız yerde Truva atının önünde sonlandırıyoruz turumuzu..  Güzel bir akşam ve güzel bir turdu.. yeni turlarda birlikte pedal çevirmek dileğiyle....

Videolar;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder