25 Kasım 2012 Pazar

Akşam Turu 12.10.2012

Tarih: 12.10.2012
Yaklaşık Mesafe: 30 km
Güzergah: Truva Atı Önü-Demircioğlu Caddesi - İnönü Caddesi - Deniz Sokak - Aziziye Caddesi - Atatürk Caddesi - Kepez - Eski İzmir Yolu - Dardanos - Güzelyalı - Çanakkale - İzmir Çevre Yolu - Atatürk Caddesi- Aziziye Caddesi - Deniz Sokak - İnönü Caddesi - Demircioğlu Caddesi - Kordon - Golf Çay Bahçesi
*BU yayın ilk önce http://18martbisiklet.blogspot.com adresinde yayınlanmıştır.

Bike route 1875207 - powered by Bikemap 
Haftalık olağan akşam turumuzu gerçekleştirmek üzere her zamanki saat ve yerde buluşuyoruz. günlerin iyice kısalmaya başladığını, artık hareket saatimiz olan 19:30'da ortamın karanlık olmaya başladığını görüyoruz.  önümüzdeki haftalarda hareket saatimizle ilgili bir düzenleme yapmak gerekebilir...
Tam tura başlayacakken bir amca geldi illa benim fotoğrafımı çek dedi. ne gerek var sen nerden alacaksın ki fotoğrafı, sana faydası olmaz dedim. amca da bana değil sana olsun faydası, benden size hatıra olsun dedi. bana da çekmek düştü, hatıra olsun diye...
Tura başlamadan önce Murat başkan katılımcılara ön-arka ve tekerlek reflektörleri dağıttı. VAROL BİSİKLET'e bu jestinden dolayı teşekkür ediyoruz. Saatler 19:30 olduğunda turumuza başlıyoruz. daha önceki turlarda da geçtiğimiz güzergahları takip ederek yeni yapılan İnönü Köprüsünden geçerek Barbaros Mahallesine geçiyoruz, oradan da Aziziye Caddesi ve Atatürk Caddesini izleyerek Kepez'e ulaşıyoruz. Kepez'in içerisinden ilerleyerek Eski İzmir Yolu (Dardanos) CAddesinden ilerleyerek önce Dardanos'a sonra da Güzelyalı'ya ulaşıyoruz.. her geçen gün katılımcıların ve dolayısıyla grubun persormasının artış göstermesi ve problemsiz sürüş teknikleri mutlu ediyor hepimizi.

Kepez içinde ışıklarda beklerken...
ışıklar o kadar uzunmuydu hatırlayamadım. ama Seyfi baya bir dalmış uzaklara.. bir dahaki hafta ne düşündüğünü anlatır umarım bizlere.

Güzelyalı'ya ulaştığımızda Ferdi bisikletiyle tek başına fotoğrafının olmadığından yakınıyordu. Al bakalım Ferdi beğenecek misin?
Güzelyalı'da sıklıkla mola verdiğimiz Çay Bahçesinde mola veriyoruz yine. Türkiye-Romanya Milli Maçı nedeniyle bir kısmımız maçı izlemeye koyuluyor, bir kısmımız da dışarıda muhabbet etmeyi seçiyor.... bu arada havalar soğumaya başlamış iyiden iyiye. dışarıda oturunca insan daha iyi anlıyor...

Seyfi gözlerine inanamasa da Volkan golü yedi.. ilk yarının sonunda 1-0 geriye düşüyor milli takım. sonrasında biz yola düşüyoruz.. maçın bu skorla bittiğini sonradan öğreniyoruz.

Umut üşüdü...
Molanın sonrasında dönüşe geçiyoruz Çanakkale'ye doğru.

Bir kaç haftadır yaptığımız gibi bu hafta da turumuzu Golf Çay Bahçesinde tamamlıyoruz. Kordon boyundaki bisiklet yolundan ilerlerken insanların tepkileri gayet olumlu ancak, yolda ilerleyebilmek için sürekli yolu işgal edip yanyana yürüyen yayalara orasının bisiklet yolu olduğunu anlatıp yolu boşaltmalarını istemek zorunda kalmasak... daha iyi olmaz mı?

Haftanın Sorusu: BU KİM? (Bu hafta tura katılanlar cevaplamasın lütfen!!!!) Cevabınızı alt kısımdaki yorum bölümüne yazabilirsiniz kendisinizi de tanıtarak tabi.. kimbilir bilenlere sürprizimiz olabilir..

Bir dahaki turda görüşmek dileğiyle...

Fotoğrafların Tamamı İçin;
https://picasaweb.google.com/104682040644276854072/AksamTuru12102012

Videolar;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder